Colectii Luxury

Smattex

Smattex

O armonie intre traditie si tehnologie, Smattex isi doreste sa ofere cele mai bune solutii pentru un somn odihnitor prin adevarate opere de arta. Fiecare saltea este realizata manual de catre cei mai buni artizani spanioli, cu o precizie incredibila si o deosebita atentie la detalii.

Secretul brand-ului Smattex consta in gasirea echilibrului perfect intre fibrele naturale, artizanat si procese de ultima generatie – toate pentru a crea un sentiment exclusivist, o experienta aproape magica in timpul somnului.

Smattex proiecteaza si realizeaza produsele folosind in mod sustenabil cele mai bune, mai rezistente si mai rafinate materiale pe care le ofera natura, cum ar fi lana, matasea naturala, lana de camila, casmirul, inul si bumbacul. Descopera toate produsele
 

Alexandre Turpault

ALEXANDRE TURPAULT – arta franceza de a trai
Alexandre Turpault este despre simplitate, eleganta si naturalete - un brand de lux inspirat de natura si innobilat de cultura franceza.

Inca din 1847, Alexandre Turpault proiecteaza, produce si distribuie lenjerii de lux inspirate din arta franceza de a trai. Materialele pretioase, culorile subtile si luminoase, fac din fiecare colectie o emotie aparte, o invitatie la visare si un motiv in plus de bucurie.

Lenjeriile Alexandre Turpault ofera artei un loc in viata noastra de zi cu zi! Descopera toate produsele
Alexandre Turpault
 
Epeda

Epeda

Cu o istorie de peste 70 de ani, Pikolin este astăzi lider european în industria saltelelor și produselor dedicate somnului. Pikolin se concentrează pe cercetarea și inovarea continuă pentru a crea produse premium, care pot fi recunoscute pentru durabilitatea lor incomparabilă și designul unic. Saltelele și pernele sunt realizate în fabrici moderne din Spania, cu utilaje performante și tehnologii avansate pentru a putea obține produse ergonomice care pot satisface orice nevoie de confort.

Compania este implicată în mai multe programe de responsabilitate socială și deține numeroase premii și distincții datorită procesului sustenabil de producție și eforturilor constante de protejare a mediului. Descopera toate produsele
 

Black Forest

Pernele și pilotele din colectia de lux Black Forest realizata de OBB sunt definitia rafinamentului si a confortului in dormitor. Create de maini iscusite atente la fiecare detaliu iti vor oferi o experienta de odihna fara egal.

Pilotele Black Forest sunt recunoscute pentru capacitatea lor exceptionala de a asigura temperatura optima pentru somn iar pernele pentru moliciune si sustinere perfecta. Rasfatate cu cele mai fine si deosebite materiale: puf de gasca masurian sau pomeranian, kapok si lana alpaca!

Brand-ul OBB a luat nastere in 1900 la poalele Muntilor Padurea Neagra din Germania si este renumit astazi pentru calitatea pernelor si pilotelor pe care le realizeaza cu mare maiestrie de peste 120 de ani!

Descopera toate produsele
Black Forest
 
Anne de Solene

Anne de Solene

Anne de Solène: creativitate, calitate si excelenta in design din 1906.

Anne de Solène realizeaza din cele mai fine materiale, in culori atemporale lenjerii de lux, prosoape de baie, halate de baie si multe alte accesorii.

Asternuturile din colectia Anne de Solene sunt textură, rafinament si bucurie... Odihna placuta!

Descopera toate produsele