Colectii Luxury

Smattex

Smattex

O armonie intre traditie si tehnologie, Smattex isi doreste sa ofere cele mai bune solutii pentru un somn odihnitor prin adevarate opere de arta. Fiecare saltea este realizata manual de catre cei mai buni artizani spanioli, cu o precizie incredibila si o deosebita atentie la detalii.

Secretul brand-ului Smattex consta in gasirea echilibrului perfect intre fibrele naturale, artizanat si procese de ultima generatie – toate pentru a crea un sentiment exclusivist, o experienta aproape magica in timpul somnului.

Smattex proiecteaza si realizeaza produsele folosind in mod sustenabil cele mai bune, mai rezistente si mai rafinate materiale pe care le ofera natura, cum ar fi lana, matasea naturala, lana de camila, casmirul, inul si bumbacul. Descopera toate produsele
 

Alexandre Turpault

ALEXANDRE TURPAULT – arta franceza de a trai
Alexandre Turpault este despre simplitate, eleganta si naturalete - un brand de lux inspirat de natura si innobilat de cultura franceza.

Inca din 1847, Alexandre Turpault proiecteaza, produce si distribuie lenjerii de lux inspirate din arta franceza de a trai. Materialele pretioase, culorile subtile si luminoase, fac din fiecare colectie o emotie aparte, o invitatie la visare si un motiv in plus de bucurie.

Lenjeriile Alexandre Turpault ofera artei un loc in viata noastra de zi cu zi! Descopera toate produsele
Alexandre Turpault
 
Epeda

Epeda

Cu o istorie de peste 70 de ani, Pikolin este astăzi lider european în industria saltelelor și produselor dedicate somnului. Pikolin se concentrează pe cercetarea și inovarea continuă pentru a crea produse premium, care pot fi recunoscute pentru durabilitatea lor incomparabilă și designul unic. Saltelele și pernele sunt realizate în fabrici moderne din Spania, cu utilaje performante și tehnologii avansate pentru a putea obține produse ergonomice care pot satisface orice nevoie de confort.

Compania este implicată în mai multe programe de responsabilitate socială și deține numeroase premii și distincții datorită procesului sustenabil de producție și eforturilor constante de protejare a mediului. Descopera toate produsele