Am transformat noaptea în zi și suntem atât de interconectați încât acțiunile noastre pot ajunge să se petreacă la modul continuu. Suntem în permanentă nevoie de timp pentru ”încă ceva de făcut” și, invariabil, facem rost de acest timp răpind din orele de somn. Ca și depresia, privarea de somn a devenit o problemă uriașă a societății moderne. O societate a cărei realitate sună așa: odihna ar trebui prescrisă de medici. Ba chiar se întâmplă deja! Sigur, când ești rupt de oboseală, poți să adormi oriunde. Dar și mai sigur e nu te poți odihni pe orice saltea!  Nevoia noastră biologică e să dormim 8 ore pe zi. Cum e aproape imposibil să reușim asta, cum pentru mulți cele 8 ore sunt un lux, importanța unei saltele de calitate este cu atât mai mare. Când alegi un produs Salterra, poți fi sigur că faci o investiție pe termen lung în confortul și sănătatea ta.  

E important să descoperi ce saltea îți trebuie. Să identifici nevoile tale și de ce anume ai nevoie ca să reușești, în sfârșit, să te odihnești. Salteaua este primul și cel mai important pas. Apoi, gândește-te și la un top de saltea, este un elementul esențial în obținerea unui supliment sănătos de confort. Perna și pilota nu sunt, nici ele, deloc de neglijat. Pe salterra.ro îți oferim informații despre diferitele tehnologii de fabricare a saltelelor și topurilor, despre particularitățile acestor produse și despre nevoile cărora acestea le răspund. Vei putea afla, astfel, ce anume ți se potrivește cel mai bine.

Dacă informațiile obținute aici, pe salterra.ro, îți sunt suficiente pentru a lua o decizie, poți comanda online sau telefonic. Dacă mai ai întrebări, dacă ai nevoie de informații suplimentare, dacă vrei sa testezi salteaua te poți baza oricând pe consultanții Salterra. Marcela și Adrian Moss te vor asculta cu atenție, îți vor explica beneficiile fiecărui produs și te vor ajuta să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.