PLATA ONLINE PRIN CARD

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, salterra.ro foloseste mobilpay.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii care a emis cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilpay.ro, Salterra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardurile clientilor sai.

 

RATE FARA DOBANDA

Avem grijă de odihnă

Grija noastră se manifestă nu doar prin responsabilitatea cu care alegem produsele din colecția Salterra și atenția cu care ne documentăm neîncetat. Noi înțelegem perfect importanța deciziei tale de a cumpăra și îți mulțumim că te îndrepți către produsele pe care noi le oferim. Dacă, pe parcursul procesului de selecție, decizi că ai vrea să investești în calitate mai mult decât îți permite bugetul prezent, de exemplu, suntem alături de tine. Și îți oferim posibilitatea de a cumpăra în rate. Tu vei fi încă un client odihnit, iar acest lucru e esențial pentru noi! 

 

  • 5 rate fara dobanda cu BonusCard!

  • 5 rate fara dobanda prin Cardavantaj! 

  • 5 rate fara dobanda de la Banca Transilvania 

  • 5 rate fara dobanda de la Alpha Bank

  • 5 rate fara dobanda de la BRD
     

  

ORDIN DE PLATA

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Salterra, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC SALTERRA DISTRIBUTION GROUP SRL
Cont lei: RO83 UGBI 0000 1720 0765 6RON
CUI: RO30906244

 

PLATA IN NUMERAR

Plata cu numerar se realizeza in lei, integral, la livrarea prin curier catre comisionarul care o efectueaza. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Toate preturile produselor din colectia salterra.ro includ TVA

Pentru produsele comercializate pe site-ul salterra.ro se va emite factura fiscala.