Odihna e viață. E timpul să te odihnești
„Sunt  obosit...” „Sunt rupt...”  „Sunt epuizată...”, „Dorm, dar nu mă odihnesc...”
E o pandemie de lipsă de odihnă la care nici măcar nu ne gândim. Nu ne gândim din exact același motiv care a declanșat-o: n-avem timp. Rutina cotidiană modernă e copleșitoare pentru însăși natura umană. Ca și cum ritmul nu ar fi fost de-ajuns, am „iluminat” noaptea și i-am stricat sănătoasa ei graniță cu ziua. Iar acum organismele noastre sunt buimace. Televizorul care zumzăie, telefonul care bâzâie, ziua de Mâine care tropăie în noi încă de Azi – toate ne tulbură, ne strică somnul. Iar lipsa de somn odihnitor afectează absolut fiecare dintre structurile noastre biologice. Noi știm toate acestea. Le-am studiat, le-am învățat, le-am înțeles. Apoi, am căutat cele mai bune, mai moderne, mai revoluționare soluții. Avem grijă de odihna ta cum avem grijă de odihna noastră.

Toți suntem obosiți. Noi avem grijă de odihnă
De ce suntem, totuși, atât de obosiți? Ce s-a întâmplat în ultimele decenii de am ajuns aici? În 1940, de pildă, mai puțin de 8% din populație dormea doar 6 ore pe noapte. Acum, unul din doi oameni de pe planetă se luptă cu asta. 
Nevoia de odihnă e atât de acută, iar „somnul bun” a devenit atât de greu de obținut, încât nu mai e de-ajuns să dormi în plus. Oricâte ore de somn în plus ai reuși să smulgi, la un moment dat, fără o saltea potrivită e practic imposibil să te și odihnești.

Bine-ai venit la Salterra, locul în care am pus laolaltă produse ale celor mai prestigioase branduri din Europa pentru ca tu să te poți odihni, în sfârșit.
Suntem singurul specialist multibrand în produse dedicate somnului. Saltelele, topurile pentru saltea, pernele și pilotele Salterra sunt făcute de cei mai inovatori, mai moderni și mai puternici producători din Europa. Colecția Salterra include brandurile Pikolin, Smattex, Pikolin Home (Spania), Epeda, Essix, Alexandre Turpault (Franța), OBB (Germania) și Sleep Comfort (România).

Știm că n-ai timp, știm și că ai nevoie de un somn bun, iar grija noastră principală e odihna. Am pornit pe acest drum din nevoia noastră personală de a ne îmbunătăți calitatea vieții. Am citit, am aflat, am descoperit și acum venim în întâmpinarea ta cu promisiunea că am ales pentru tine produse și producători după aceleași criterii pe care le folosim când alegem pentru noi.
Ne bazăm pe cunoaștere și diversitate. Știm cât de important e somnul odihnitor, am căutat și știm care sunt cei mai de încredere producători. Mai știm că ne definește diversitatea: câți oameni, atâtea feluri de a dormi. Dar, împreună putem găsi cel mai bun echipament de somn pentru tine.  

Echipa noastră e la dispoziția ta cu orice fel de informații. Sună-ne, programează-te, abonează-te la newsletter și, împreună, găsim cea mai bună soluție.
Sigur, prețul e un argument decisiv. Și mai sigur e că, în momentul în care ai ales un produs Salterra, ai făcut o investiție pe termen lung în sănătatea ta. În calitatea vieții tale.