Colectii premium

Essix

Essix

Inspirat din arta moderna, Essix creeaza tesaturi menite sa te poarte pe taramuri inedite,intr-un univers bogat și creativ. Essix imbrațiseaza inovatia, calitatea și luxul, iar principala sa misiune este sa incante prin design-uri inedite – o adevarata invitatie de a calatori prin timp și spatiu.
De la materiale panala finisaje, Essix ofera lenjerii de pat sofisticate fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea. Toate produsele sunt proiectate cu cea mai mare atentie la detalii și realizate cu pasiune de catre artizani din nordul Frantei.
Descopera toate produsele
 

Pikolin

Cu o istorie de peste 70 de ani, Pikolin este astazi lider european in industria saltelelor si produselor dedicate somnului.
Pikolin se concentreaza pe cercetarea si inovarea continua pentru a crea produse premium, care pot fi recunoscute pentru durabilitatea lor incomparabila si designul unic. Saltelele si pernele sunt realizate in fabrici moderne din Spania, cu utilaje performante si tehnologii avansate pentru a putea obtine produse ergonomice care pot satisface orice nevoie de confort.

Compania este implicata in mai multe programe de responsabilitate sociala si detine numeroase premii si distinctii datorita procesului sustenabil de productie si eforturilor constante de protejare a mediului. Descopera toate produsele
Pikolin
 
OBB

OBB

Brand-ul OBB a luat nastere in 1900 la poalele Muntilor Padurea Neagra din Germania si este astazi unul dintre producatorii de top din industria pernelor si pilotelor din puf si pana, lana, bambus, bumbac sau canepa. OBB este recunoscut la nivel mondial datorita produselor sale sustenabile si durabile, realizate din materiele naturale de cea mai buna calitate, dezvoltate constant pentru a oferi confort si rasfat in timpul somnului.

OBB detine cel mai important standard mondial pentru productia si prelucrarea textilelor din fibre naturale. Toate produsele OBB sunt realizate din materiale organice, reprezentand o parte esentiala din filozofia brand-ului. Descopera toate produsele