CUM CUMPAR PRODUSE DIN ACEST MAGAZIN VIRTUAL?

1. Cumpara ca vizitator: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc si sunt valabile doar pentru comanda pe care o efectuezi acum. In cazul in care vei reveni pentru o alta comanda, toate datele se vor introduce din nou.
2. Creeaza un cont - utilizator inregistrat: Datele (adresa de livrare, adresa de facturare, nume, telefon etc.) se introduc doar prima data, iar in cazul in care revii pentru o alta comanda, acestea exista deja.
In ambele cazuri se comanda cu usurinta, sistemul fiind setat automat sa parcurga, cu un mic ajutor din partea ta, pasii necesari pentru finalizarea comenzii. Poti comanda orice valoare. Nu exista valoare minima de comanda.

PASI EFECTUATI PENTRU PLASAREA UNEI COMENZI:

Pasul 1 - Alegerea produsului/produselor.
Pasul 2 - Adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi.
Pasul 3 - Crearea contului personal la www.salterra.ro (sau plasand direct comanda fara a va crea un cont, prin completarea campurilor de la “Comanda Instant”)
Pasul 4 - Adresa si metoda de livrare
Pasul 5 - Alegerea metodei de plata
Pasul 6 - Confirmarea comenzii
In functie de informatiile trimise vei fi contactat in cel mai scurt timp prin email sau telefonic de operatorii nostri!
Daca doresti sa vezi in ce stadiu se afla comanda ta, apasa pe butonul "Contul Meu", si autentifica-te cu adresa de email si parola alese la inscriere.

STADIILE IN CARE SE POATE AFLA O COMANDA SUNT:

- Comanda in curs de procesare - comanda a fost primita de sistemul nostru urmand ca noi sa te contactam prin email sau telefonic pentru confirmare.
- Comanda livrata - comanda a fost livrata sau expediata cu succes.
- Comanda anulata - comanda a fost anulata pentru ca nu am putut sa te contactam pentru confirmare.
- Plata comenzii incasata – plata pentru produsele comandate a fost incasata.