Dezvoltarea unei relatii stranse cu clientii este esentiala pentru noi. De aceea va puteti baza pe consultantii nostri in alegerea celui mai bun echipament de somn raportat la bugetul si nevoile dvs. Salteaua, somiera, protectia de saltea, perna, pilota si lenjeriile le gasiti pe toate intr-un singur loc. Produse unice, design inovativ, masuri speciale, servicii post vanzare pentru satisfactia dvs maxima.

Despre Pikolin
Experienta de peste 70 de ani pozitioneaza grupul Pikolin ca lider in industria sistemelor de dormit pe piata din Spania, Franta si Portugalia. Fondata in anul 1948 ca o mica fabrica de saltele, in prezent grupul Pikolin detine 7 fabrici de productie in Spania si Franta, angajand peste 2000 de oameni, 11 marci de prestigiu ca Serta, Bultex, Lattoflex, Swissflex, Epeda si Merinos si magazine in Franta, Spania, Portugalia si China, precum si o retea extinsa de francize.
Grupul Pikolin

Grupul Pikolin este cel mai important producator de piata contractelor in Spania, consolidat ca liderul absolut din aceasta industrie si referentul de odihna in mintea majoritatii populatiei, datorita experientei solide si o traiectoriei de succes. Printre clientii Pikolin, se regasesc aceia ce vor sa ofere cea mai buna calitate a odihnei prin produsele si serviciile lor: lanturi internationale de hoteluri, hoteluri mici, spitale, grupuri de geriatrie si organizatii oficiale.

Sediul grupului si principala fabrica Pikolin sunt localizate in Zaragoza (Spania), cu o suprafata de 180.000 m2 dedicata productiei de saltele, somiere, canapele, pilote si perne, supusa unor controale stricte de calitate. Pikolin a fost prima companie din Spania ce a obtinut certificatul ISO-9002 a societatilor inregistrate, recunoastere oficiala la nivel global acordata de AENOR si din anul 2003, extinderea la ISO 9001.

Grupul Pikolin este dedicat calitatii, cercetarii, inovatiei si dezvoltarii continue pentru a oferi clientilor nivelul maxim de confort si bunastare. Suntem mandrii de produsele noastre, de tehnologia de ultima generatie si elementele de know-how, dar inca foarte atenti la increderea consolidata oferita de clientii.

De mai bine de 40 de ani Grupul Pikolin, lider european in articole destinate somnului, ofera produse la cele mai inalte standarde de calitate principalelor retele de hoteluri din Europa.