Marcela Moss - Salterra

Marcela Moss

Administrator

Recomandările Salterra pentru un somn sănătos

Ne bucurăm să ne reîntâlnim, avem multe să îți povestim despre cum poți obține un somn mai sănătos.

Odihna de calitate este importantă indiferent de sezon, însă atunci când zilele sunt mai scurte și temperaturile scad, somnul sănătos este elementul care poate transforma o zi friguroasă și fără culoare într-una plină de energie. Pentru a ține departe lipsa de energie și a-ți consolida imunitatea prin odihnă de calitate, ți-am pregătit câteva recomandări de echipamente de somn.

Să începem cu începutul: lenjeria de pat!

De la materialele prețioase, culorile subtile până la bogăția finisărilor, toate aceste detalii ale lenjeriilor din portofoliul Salterra au fost gândite pentru a-ți îmbogăți experiența de dormit. Îți recomandăm brand-uri cu renume, ca Alexandre Turpault sau Essix, pentru a recrea ambientul dorit în dormitorul tău.

Iată recomandările noastre de lenjerii din materiale plăcute la atingere:


Perna perfectă pentru tine îți oferă dimineți de vis

Credem că fiecare dimineață este plină de energie atunci când ai perna potrivită. Mai exact? O pernă care să-ți ofere suportul necesar și care să-ți detensioneze mușchii, cum sunt cele din colecția OBB, un producător cu peste un secol de experiență în a oferi soluții de odihnă de calitate.

Ești pregătit să dormi pe o pernă care îți oferă tot suportul de care ai nevoie? Iată ce credem că ți s-ar potrivi:


Vrei să experimentezi confortul desăvârșit? Îți facem cunoștință cu pilotele noastre

Sezonul pilotelor este aici, iar pilota potrivită previne transpirația excesivă, ține alergiile departe de tine, permite circulația aerului, te răsfață cu senzația de moliciune și asigură o temperatură constantă pe toată durata nopții. Îți recomandăm pilotele din gama OBB, datorită materialelor premium și a tehnologiile inovatoare, care fac din acest brand  OBB un garant al somnului de calitate.

Bucură-te de o senzație delicată de căldură și confort. Descoperă ce ți-am pregătit:

  
La pièce de résistance? O saltea aleasă pentru nevoile tale 

Un ultim sfat pentru a te bucura de un somn sănătos? Nu uita că salteaua trebuie schimbată la 7-10 ani pentru a oferi susținerea și confortul necesare, dar și din motive de igienă.

Dacă a venit vremea să îți schimbi salteaua, îți prezentăm favoritele noastre: 


Suntem foarte diferiți și avem nevoi diferite. De aceea, dacă ai nevoie de ajutor în alegerea echipamentelor de somn potrivite, te așteptăm cu drag în showroom-ul Salterra. Rezervă-ți o oră doar pentru tine!

Programează-te

Cu drag și grijă pentru somnul tău,

Marcela & Adrian Moss