Marcela Moss - Salterra

Marcela Moss

Administrator

Salterra te așteaptă în noul boutique al odihnei din București

    Pandemia ne-a făcut pe toți să reflectăm atât la viața noastră personală cât și la cea profesională. Personal, pot afirma că intrarea în starea de urgență mi-a generat senzația că sunt prinsă de picioare și ridicată în sus. Nu m-am gandit niciodată că așa ceva se poate întampla. Am trecut rapid de la “mai ia un pic piciorul de pe accelerație” la “îmi este frică să ies din casă”.
    Am început să înțeleg, în adevăratul sens al cuvântului, cât de important este să fim sanătoși. Cea mai mare fericire era să știu că familia și prietenii sunt bine. Am fost mai atentă la tot ce se întampla în jurul meu. M-am bucurat din nou ca un copil de frumusețea culorilor aripilor unui fluture, am stat cu nasul în trandafiri și nu mă mai săturam să le simt parfumul și parcă roșiile din grădina mea n-au mai fost din copilărie atât de gustoase. În plus, am avut grijă să am acasă cele mai pufoase perne și pilote, cea mai confortabilă saltea, cele mai fine și mai delicate lenjerii de pat.
    Am observat și la clienții mei aceleași preocupări. Au început să caute saltele cât mai deosebite, realizate din materiale naturale de calitate și a crescut foarte mult cererea de perne, pilote și lenjerii. Au înțeles cât de importante sunt toate aceste produse pentru a se bucura de odihnă și confort, de sănătatea obținută în urma unui somn odihnitor pe care unii dintre ei îl căutau de ani de zile. De fapt, au realizat o investiție în ceea ce toți avem mai de preț - sănătatea noastră și a familiei noastre. Iar mesajele minunate pe care le-am primit de la clienții mei în ultimul an, mi-au umplut sufletul de bucurie și de energie pozitivă. Nu am cuvinte să le pot mulțumi suficient.
    Contextul pandemic actual și grija pentru sănătatea clienților noștri ne-a determinat să punem pe primul loc siguranța. La fel de important pentru noi este și timpul necesar alocat  fiecărui client, fiecărei nevoi. Suntem foarte diferiți și nevoile noastre sunt diferite, de aceea, prin rezervarea unei ore de consultanță fiecare client a primit informatiile necesare pentru a face cea mai bună alegere și a plecat fericit că toată atenția noastră a fost direcționată doar către nevoile lui.
    După 9 ani de Salterra am mai înțeles un lucru, clienții noștri se simt confortabil atunci când își aleg echipamentul de somn într-un ambient asemănător cu cel de acasă.  De aceea acum  avem un nou concept exclusivist de magazin Salterra care te introduce în confortul dormitorului tău. Suntem convinși că o să îți placă atmosfera creată de noi și va fi mult mai ușor de acum încolo să te ajutăm să alegi produsele care ți se potrivesc perfect pentru cel mai bun somn.
    Te aștept cu drag în noua casă Salterra, în acest spațiu al odihnei, special conceput pentru a oferi o autentică senzație de confort si relaxare, în strada Alexandru Constantinescu, nr 43.