Marcela Moss - Salterra

Marcela Moss

Administrator

Eu, salteaua din ‘92, saltele din viața mea și Salterra

Aveam 18 ani și eram în vacanță în Belgia, la prietena mea. Era începutul anilor 90, nici nu vă puteți imagina ce însemna o asemenea experiență, una de neimaginat până atunci. În străinătate? Wow!
Cum să vă spun…. Era ca și cum, în ziua de azi, ai fi invitat pe nava spațială, să joci un baschet în imponderabilitate. Pe deasupra, cei care te invită plătesc tot, iar părinții nu se speria teribil că dai o fugă până în spațiu.
Dar acum, când mă uit în urmă, tot experiența cu salteaua din camera prietenei mele e cea mai puternică amintire. Așa a fost să fie. Tatăl ei era director financiar la Recticel, unul dintre cele mai mari și mai puternice grupuri din industria saltelelor. Și, în camera în care am dormit, tocmai puseseră pe pat o saltea nouă. Și extraordinară. Nu că nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment, nici nu știam că e posibil. Dimineața, mă trezeam zâmbind. Și nu îmi venea să mă dau jos din pat. Pur și simplu, patul cu salteaua aia a lui magică mă ținea în brațe! La ce știu acum despre saltele, sunt convinsă că era una de latex.

Așa a început relația mea cu saltelele… Câțiva ani mai târziu, am făcut un stagiu la Recticel, peste experiența mea extraordinară, au început să vină informații. Am început să înțeleg cât de importantă e salteaua când vrei să te odihnești, cât de important e somnul când vrei să trăiești cât mai sănătos, cât mai bine… Și toți vrem asta!
Așa se face că aproape toată viața am lucrat cu mari producători de saltele și echipamente de somn. Cu fiecare nouă etapă, cu fiecare nouă experiență, profesia a devenit pasiune. Pentru mine, Salterra în primul rând este despre un mod de viață pe care eu însămi l-am ales. Pentru mine și pentru familia mea, împreună cu familia mea.
Sigur, îmi dau și eu seama că - măcar uneori - pasiunea asta a mea poate fi exasperantă pentru prieteni de-ai mei. Dar… așa sunt și ei știu. Știu că iubesc ceea ce fac.
Cu drag și cu grijă pentru odihnă,

Marcela Moss